LIVET SKA INTE UTSPELAS PÅ ETT SLAGFÄLT

Vi vill hjälpa dig ta stegen in i en positiv spiral mot ett meningsfullt och rikt liv

Ta de första stegen med hjälp av vår minikurs - utan kostnad! 


Börja med några enkla men viktiga steg för att må bättre varje dag!

Till dig som anmäler sig till vårt nyhetsbrev erbjuder vi nu en minikurs. Du får tre lektioner och övningar som gör att du kan leva ett härligare liv!  

Ps. Är du redan prenumerant, kan du självklart ta del av kursen också!

GRATIS Minikurs!
Du får tre lektioner och övningar som gör att du kan ta några steg mot ett lugnare liv!  

När vi är konstant stressade är vi inne i en negativ spiral som långsamt försämrar vår hälsa, bryter ner vår kropp och gör oss nedstämda. Att ta steget över till den positiva spiralen känns ibland övermäktigt, men det enda du kan göra om du vill ha ett liv du älskar.

Stress är en tydlig signal till oss att det är fara på taket! Då ska vi fly, slåss eller gömma oss! Hela kroppen ställer om sig för att kunna agera blixtsnabbt, fokuserat och med styrka. När faran är över är det fritt fram och vi kan fortsätta leva normalt igen. Kroppen går tillbaka till ett balanserat läge, återhämtar sina krafter och byggs upp till full styrka igen.
Det som händer idag är att många upplever stress konstant under 10-12 timmar varje dag. Det gör att vår kropp och vårt sinne blir kvar i "akutläge" hela tiden. Med tiden blir vi allt mer utarmade på energi och fungerar allt sämre.

Ta kroppens signaler på allvar och lyssna på budskapet!

När du mår dåligt behövs förändringar. Mer komplicerat än så behöver det inte vara. Ändå fortsätter många att kämpa, må sämre för att till slut nå en gräns där kroppen och hjärnan slutar fungera. Ingen som går i väggen trodde innan att det var en möjlighet i just deras liv. Man tänker att ”det gäller andra, men jag har koll”! Detta är en av farorna med stress, vi tar den inte på allvar förrän det är för sent.

Vi vill uppmana dig att agera i tid för att slippa den smärta och den tidsförlust det innebär att nå väggen! Ditt allra bästa liv väntar på dig – du behöver bara bestämma dig och ta de steg som behövs för att nå dit.
Vi visar dig hur du kan göra!

Så här säger några av våra kunder

"NÄR JAG GÖR
MUSKELAVSLAPPNINGEN
SOVER JAG DJUPARE
OCH VAKNAR PIGGARE"

Då jag lägger mig ner tillrätta för att lyssna på Gitas underbara röst så vandrar tankarna överallt, kroppen gör ont (svider egentligen och det känns som om jag har en elsladd inkopplad). För varje muskel som får slappna av så försvinner svidandet därifrån och när ljudspåret är klart så känns även kroppen skön och redo för sömn.

"15 MINUTERS INVESTERING
PÅ MORGONEN SKAPAR
EN TRYGG PLATTFORM
FÖR DAGEN!"

Att börja dagen med att gå in i mig själv en stund och följa TheBoltcodes program, gör att jag känner en trygghet och ett lugn att ha med mig resten av dagen. Det gör mig starkare och mindre mottaglig för negativ stress. Egentligen en väldigt liten investering med en stor avkastning!

"Samtalen med Gita gav
mig både nya insikter
om hur jag ser på mig
s​​​jälv och min omgivning."

De öppnade även upp nya vägar att hantera framtiden med. Jag känner mig betydligt mer lugn och harmonisk, och har större tilltro till mina beslut idag än innan våra samtal. Jag känner mig även inspirerad över att ta mina nya insikter och lärdomar vidare. Samtalen med Gita kommer därför med all säkerhet coacha mig långt framöver!    Hur effektiv är du?


Gör vår Quizz
Testa dig själv och se om du stressar så 
mycket att du inte är effektiv längre.

VAD VI GÖR

WEBB PROGRAM


Steg för steg under 12 veckor, tar du stegen från ett stressigt liv och återuppväcker din livsgnista. Vi jobbar med självbild, fokusträning, vår inre styrka och mycket mer! Efter de 12 veckorna har du ett ökat inre lugn, mer energi och tydligare riktning i livet! Programmet grundar sig på mental träning!

LÄS MER

individuell coaching


Vill man ta stora steg fram i sin utveckling finns det inget bättre sätt än att få anpassad och individuell vägledning utifrån där du är just nu. Är du beredd på att ta stora kliv är detta rätt alternativ för dig!LÄS MER

Konc​​​​​​eptutveckling


Vi älskar utveckling på TheBoltcode. Personlig utveckling och konceptutveckling. Med era behov i centrum och utifrån förståelsen för våra mänskliga drivkrafter, tar vi fram processer och verktyg som fungerar för er i praktiken!

LÄS MER

Se vår inspirationsvideo