Skrythyllan - TheBoltcode

SKRYTHYLLAN

Detta är min hybrissida, där jag lägger ut utvalda kundprojekt som jag är väldigt stolt över. Med tiden kommer det att fyllas på med olika webbkurser, webbsidor och annat roligt. Gå gärna in och titta!

MINIKURSEN KÄNSLOSMART FÖRÄLDER

Detta är en minikurs jag tog fram till Friendy & CO, där slutresultatet kommer till hösten. Den stora kursen kommer att hjälpa föräldrar att hantera sina egna och sina barns känslor. Det är ju allt annat än lätt när känslorna stormar i familjen. I denna kurs får du teorin och framför allt handfasta bra verktyg för att hantera alla känslor.

Minikursen får du utan kostnad när du prenumererar på Friendys nyhetsbrev och är ett smakprov från den stora kursen.

Du kan hämta minikursen Känslosmart förälder HÄR!

själslig balans

Detta onlineprogram tog jag fram tillsammans med Karolina Österman på Minervas. Det hjälper dig att komma i själslig balans varje dag och att stärka relationen till dig själv. Den viktigaste relation vi har!

Här jobbade vi också med att ta fram den digitala marknadsföringen och har satsat på att annonsera på sociala media med stor framgång.

Om du är intresserad av onlineprogrammet kan du hitta det HÄR!

WEBBSIDAN KÄNSLOSMART

Dessa coola kvinnor, Anna Eriksson Skarin och Maria-Pia Gottberg, har skrivit boken ”Känslosmart – konsten att leva med sig själv och andra!” (Norstedts, augusti 2019) och ville i god tid komma igång och synas och lära sig hantera digital marknadsföring. De är grymt flitiga med att lägga ut inlägg i flera sociala media och har startat en fantastisk podd, där man kan lära sig allt om känslor. Framför allt de känslor man duckar för!

Lyssna gärna på deras podd HÄR, ladda hem deras e-bok om känslohjärnan HÄR, eller varför inte gör deras Quiz "Är du en känslosmitare" HÄR!