SKRYTHYLLAN

Detta är min hybrissida, där jag lägger ut utvalda kundprojekt som jag är väldigt stolt över. Med tiden kommer det att fyllas på med olika webbkurser, webbsidor och annat roligt. Gå gärna in och titta!

MINIKURSEN KÄNSLOSMART FÖRÄLDER

Detta är en minikurs jag tog fram till Friendy & CO, där slutresultatet kommer till hösten. Den stora kursen kommer att hjälpa föräldrar att hantera sina egna och sina barns känslor. Det är ju allt annat än lätt när känslorna stormar i familjen. I denna kurs får du teorin och framför allt handfasta bra verktyg för att hantera alla känslor.

Minikursen får du utan kostnad när du prenumererar på Friendys nyhetsbrev och är ett smakprov från den stora kursen.

Du kan hämta minikursen Känslosmart förälder HÄR!

WEBBKURSEN själslig balans

Detta onlineprogram tog jag fram tillsammans med Karolina Österman på Minervas. Det hjälper dig att komma i själslig balans varje dag och att stärka relationen till dig själv. Den viktigaste relation vi har!

Här jobbade vi också med att ta fram den digitala marknadsföringen och har satsat på att annonsera på sociala media med stor framgång.

Om du är intresserad av onlineprogrammet kan du hitta det HÄR!

WEBBKURSEN KÄNSLOSMART FÖR FÖRÄLDRAR

Detta onlineprogram tog jag fram tillsammans med Maria-Pia Gottberg på Friendy som är en av barnens största förkämpar!

Barn behöver lyhörda och närvarande vuxna som stöttar dem att förstå och handskas med känslor, stress och relationer. Det gör barn bättre rustad att möta livets motgångar. För att göra det lättare för föräldrar att stötta barns utveckling, har vi tagit fram den här webbkursen.

Om du är intresserad av onlineprogrammet kan du hitta det HÄR!

WEBBSIDAN KÄNSLOSMART

Dessa coola kvinnor, Anna Eriksson Skarin och Maria-Pia Gottberg, har skrivit boken ”Känslosmart – konsten att leva med sig själv och andra!” (Norstedts, augusti 2019) och ville i god tid komma igång och synas och lära sig hantera digital marknadsföring. De är grymt flitiga med att lägga ut inlägg i flera sociala media och har startat en fantastisk podd, där man kan lära sig allt om känslor. Framför allt de känslor man duckar för!

Lyssna gärna på deras podd HÄR, ladda hem deras e-bok om känslohjärnan HÄR, eller varför inte gör deras Quiz "Är du en känslosmitare" HÄR!

WEBBSIDAN EVA ELIASSON

Eva Eliasson är företagskulturens och ledarskapets förkämpe. Hon har en lång erfarenhet av att jobba med kulturförändring på olika företag. Utöver det arbetar hon med moderna metoder för strategiaktivering som hjälper företagen att få ut sina strategier till alla i hela organisationen. Eva är ett verkligt föredöme för hur man implementerar en stark företagskultur.

Gå gärna in på hemsidan jag fick äran att ta fram tillsammans med Eva.


WEBBSIDAN FRIENDY

Friendy är barnens förkämpe. Det är ett unikt koncept som hjälper barn att förstå och handskas med känslor, stress och relationer. Men självklart vänder sig Friendy också till vuxna, så att både vuxna och barn kan agera mer känslosmart i vardagen. Till hjälp för att navigera i känslornas värld finns dockan Friendy, olika föreläsningar och från och med december 2019 även en webbutbildning till föräldrar.

Förstår om du blir nyfiken! Klicka på denna länk för att komma till sidan!