SÅ HÄR SÄGER MINA KUNDER

Efter att under många år ha velat utveckla en webbkurs har det nu blivit verklighet under ledning av Gita.

Jag skriver ”under ledning” trots att jag själv äger både processen och innehållet så är det Gita som ser till att jobbet blir gjort och tar de delar som jag av olika skäl inte kan/hinner/orkar eller ens vill. Som att välja digitala verktyg och plattformar – jag döööör så tråkigt! Men Gita, som av någon för mig outgrundlig anledning verkar älska just detta, ler bara stort och plockar fram ett par alternativ som hon antingen låter mig välja mellan eller rekommenderar än den ena eller den andra. Och det är bara en av fördelarna!

Att bli lotsat genom hela projektet av Gita har varit fantastiskt befriande för mig som annars själv brukar vara den som leder och driver. Det har gett mig full frihet att ägna mig åt det jag är bra på och att dessutom utvecklas ännu mer. Processen, det tekniska och hela strukturen har Gita hållit i. Min uppgift har varit att leverera det som jag själv under Gitas ledning och coachning har kommit fram till ska levereras. För mig har det inneburit kreativitet, utveckling och energi över att genomföra arbetet som i sig är krävande. Att slippa de för mig tråkiga och svåra bitarna är skillnaden som gör skillnad. Vill du samarbeta med en klok, kompetent och uthållig person som ger dig frihet att utvecklas så rekommenderar jag verkligen att vända dig till Gita. 

Maria-Pia Gottberg, Friendy & CO.

Efter att under många år ha velat utveckla en webbkurs har det nu blivit verklighet under ledning av Gita.

Jag skriver ”under ledning” trots att jag själv äger både processen och innehållet så är det Gita som ser till att jobbet blir gjort och tar de delar som jag av olika skäl inte kan/hinner/orkar eller ens vill. Som att välja digitala verktyg och plattformar – jag döööör så tråkigt! Men Gita, som av någon för mig outgrundlig anledning verkar älska just detta, ler bara stort och plockar fram ett par alternativ som hon antingen låter mig välja mellan eller rekommenderar än den ena eller den andra. Och det är bara en av fördelarna!

Att bli lotsat genom hela projektet av Gita har varit fantastiskt befriande för mig som annars själv brukar vara den som leder och driver. Det har gett mig full frihet att ägna mig åt det jag är bra på och att dessutom utvecklas ännu mer. Processen, det tekniska och hela strukturen har Gita hållit i. Min uppgift har varit att leverera det som jag själv under Gitas ledning och coachning har kommit fram till ska levereras. För mig har det inneburit kreativitet, utveckling och energi över att genomföra arbetet som i sig är krävande. Att slippa de för mig tråkiga och svåra bitarna är skillnaden som gör skillnad. Vill du samarbeta med en klok, kompetent och uthållig person som ger dig frihet att utvecklas så rekommenderar jag verkligen att vända dig till Gita. 

Maria-Pia Gottberg, Friendy & CO.

Som entreprenör är det lätt att ha massor av idéer, men svårare att få dem till verket, men tack vare Gita blev det möjligt.

Den tacksamhet jag känner för Gita finner inte riktigt ord. Det har varit så otroligt värdefullt för mig att arbeta med henne! Tack var Gita och hennes otroliga kunskap, professionalism, noggrannhet och genuint brinnande intresse för det hon gör, har hon hjälpt mig att förverkliga min dröm om ett onlineprogram samt att digitalisera min verksamhet och göra den mätbar.

Hon har varit en fantastisk hjälp genom hennes otroliga förmåga att förstå vad jag ville uppnå innan jag ens förstod det själv 🙂

Efter att ha tagit hjälp av Gita har min verksamhet nått nya höjder, kunderna ökat och framför allt kunder jag inte nått ut till förut. Gita har förutom allt detta också en underbart varm och fin personlighet och jag är oändligt tacksam att våra vägar korsats. Mina absoluta varmaste rekommendationer!

Karolina Österman, Minervas

Som entreprenör är det lätt att ha massor av idéer, men svårare att få dem till verket, men tack vare Gita blev det möjligt.

Den tacksamhet jag känner för Gita finner inte riktigt ord. Det har varit så otroligt värdefullt för mig att arbeta med henne! Tack var Gita och hennes otroliga kunskap, professionalism, noggrannhet och genuint brinnande intresse för det hon gör, har hon hjälpt mig att förverkliga min dröm om ett onlineprogram samt att digitalisera min verksamhet och göra den mätbar.

Hon har varit en fantastisk hjälp genom hennes otroliga förmåga att förstå vad jag ville uppnå innan jag ens förstod det själv 🙂

Efter att ha tagit hjälp av Gita har min verksamhet nått nya höjder, kunderna ökat och framför allt kunder jag inte nått ut till förut. Gita har förutom allt detta också en underbart varm och fin personlighet och jag är oändligt tacksam att våra vägar korsats. Mina absoluta varmaste rekommendationer!

Karolina Österman, Minervas

När lansering av boken Känslosmart närmade sig insåg vi att det var dags att göra slag i saken och skaffa ett digitalt hem för vårt koncept.

Självklart ville vi ha en webbsida där vi kunde berätta om våra erbjudanden, men vi ville också dra nytta av den nya tekniken för att bygga en kunddatabas samt att skräddarsy och automatisera kommunikationen med våra kunder.

Eftersom vi har fullt upp med vår verksamhet var det värdefullt för oss att samarbeta med någon som kunde rekommendera rätt digitala verktyg och som med fast hand kunde föra projektet i hamn. Från projektstart till lansering tog det ganska precis två månader, och vi ser redan resultat i form av en växande kunddatabas och ett ökande intresse för våra tjänster.

Anna Eriksson Skarin, Känslosmart

Min hemsida hade kraschat och jag stod inför valet att försöka ”laga” den eller göra ett omtag och ta fram en ny hemsida. 

Jag behövde en digital plattform att kommunicera ifrån och mina erbjudanden behövde tydliggöras. För mig var det också viktigt att det går lätt att uppdatera innehållet och att det finns potential att driva trafik och automatisera kommunikationen med kunderna.

Jag bollade tankarna med Gita, som har full koll på det här med att bygga ändamålsenliga hemsidor. Dessutom är hon en varm och klok person med massor av bra idéer! Hon rekommenderade ett perfekt ”kit” med digitala verktyg för mina behov och hjälpte mig igenom hela processen, från vilket webhotell som är bra att välja till att bolla tankar kring vilket budskap som är bäst att lyfta fram på förstasidan. Med Gitas hjälp har jag nu en hemsida jag verkligen är nöjd med!

Eva Eliasson, Levande varumärken

Min hemsida hade kraschat och jag stod inför valet att försöka ”laga” den eller göra ett omtag och ta fram en ny hemsida.

Jag behövde en digital plattform att kommunicera ifrån och mina erbjudanden behövde tydliggöras. För mig var det också viktigt att det går lätt att uppdatera innehållet och att det finns potential att driva trafik och automatisera kommunikationen med kunderna.

Jag bollade tankarna med Gita, som har full koll på det här med att bygga ändamålsenliga hemsidor. Dessutom är hon en varm och klok person med massor av bra idéer! Hon rekommenderade ett perfekt ”kit” med digitala verktyg för mina behov och hjälpte mig igenom hela processen, från vilket webhotell som är bra att välja till att bolla tankar kring vilket budskap som är bäst att lyfta fram på förstasidan. Med Gitas hjälp har jag nu en hemsida jag verkligen är nöjd med!

Eva Eliasson, Levande varumärken

När lansering av boken Känslosmart närmade sig insåg vi att det var dags att göra slag i saken och skaffa ett digitalt hem för vårt koncept.

Självklart ville vi ha en webbsida där vi kunde berätta om våra erbjudanden, men vi ville också dra nytta av den nya tekniken för att bygga en kunddatabas samt att skräddarsy och automatisera kommunikationen med våra kunder.

Eftersom vi har fullt upp med vår verksamhet var det värdefullt för oss att samarbeta med någon som kunde rekommendera rätt digitala verktyg och som med fast hand kunde föra projektet i hamn. Från projektstart till lansering tog det ganska precis två månader, och vi ser redan resultat i form av en växande kunddatabas och ett ökande intresse för våra tjänster.

Anna Eriksson Skarin, Känslosmart