Om The Boltcode | TheBoltcode

OM THEBOLTCODE

OM THEBOLTCODE

TheBoltcode startades år 2017 av mig, Gita Bolt. Tanken är att vara en plats för att ta fram kreativa och hållbara digitala lösningar för företagare för att nå ut med sin kunskap och sitt erbjudande.

Fokus ligger på tre områden:

1. Utveckla koncept - att hjälpa mina kunder att ta fram digitala koncept som exempelvis en webbkurs, eller kanske bara hjälpa kunden att börja blogga, eller komma igång med webbmöten. Ibland är det svårt att komma igång för att man inte vet hur och vilka hjälpmedel man behöver. Ofta kan den snabbaste vägen till att få saker att hända, vara att ta hjälp.

2. Utveckla marknadsföring - att ta fram ett koncept är bara första steget. Det är viktigt att tänka marknadsföring redan i utvecklingsprocessen  och bädda för det redan innan produkten eller tjänsten är klar. Självklart hjälper jag även den som redan har sitt erbjudande klart och vill nå ut med digital marknadsföring.

3. Utveckla människan - som den coach jag är, vet jag att det största hindret och den största möjligheten vi har för att lyckas är oss själva. I alla jobb jag genomför guidar jag dig som entreprenör eller chef, så att du har möjlighet att jobba utifrån dina styrkor och intressen. Ofta hjälper jag dig även att ta det där steget du inte riktigt vågar, så att du kan utveckla din förmåga och utvidga din kompetens.

Jag har under närmare tjugofem års tid kontinuerligt studerat och jobbat med mänskligt beteende. Ett av mina största intressen (vid sidan av att utveckla det digitala), är att att förstå hur vi kan göra saker på ett bättre sätt, men framför allt hur vi kan förhöja vår upplevelse av livet! 

Det första programmet jag tog fram under TheBoltcodes flagg var "Från väggen till avspänd effektivitet" som är ett mentalt träningsprogram för den som vill minska sin stress och maxa upplevelsen av livet. Utöver det har jag tagit fram webbkurser för mina kunders räkning. Ett urval av dessa kurser kan du hitta i min Skrythylla.