OM THEBOLTCODE

TheBoltcode startades år 2017 av Gita Bolt. Tanken är att vara en plats för både kreativa och hållbara digitala lösningar. Det finns oändliga möjligheter i den digitala världen och vi vill hjälpa företag och entreprenörer att kunna nyttja digitala verktyg för att nå ut till sina kunder.


FOKUS LIGGER PÅ TRE OMRÅDEN:

Utveckla webbutbildningar och koncept

Att hjälpa våra kunder att ta fram digitala koncept som exempelvis en webbkurs, eller kanske bara hjälpa kunden att börja blogga, eller komma igång med webbmöten. Ibland är det svårt att komma igång för att man inte vet hur och vilka hjälpmedel man behöver. Ofta kan den snabbaste vägen till att få saker att hända, vara att ta hjälp.

DIGITAL marknadsföring

Att ta fram ett koncept är bara första steget. Det är viktigt att tänka marknadsföring redan i utvecklingsprocessen och bädda för det redan innan produkten eller tjänsten är klar. Självklart hjälper vi även den som redan har sitt erbjudande klart och vill nå ut med digital marknadsföring.

BYGGA HEMSIDOR

Idag är hemsidan ditt fönster mot omvärlden. För att bygga ditt varumärke, behålla konkurrenskraft och tydligt visa vad du erbjuder behöver hemsidan vara uppdaterad och ständigt aktuell. 

TANKAR FRÅN GITA, GRUNDARE TILL THEBOLTCODE

Som den coach jag är, vet jag att det största hindret och den största möjligheten vi har för att lyckas är oss själva. I alla jobb jag genomför guidar jag dig som entreprenör eller chef, så att du har möjlighet att jobba utifrån dina styrkor och intressen. Ofta hjälper jag dig även att ta det där steget du inte riktigt vågar, så att du kan utveckla din förmåga och utvidga din kompetens.

Under närmare tjugofem års tid har jag kontinuerligt studerat och jobbat med mänskligt beteende. Ett av mina största intressen (utöver det digitala) är att att förstå hur vi kan utvecklas som individer och framför allt hur vi kan förhöja vår upplevelse av livet! 

Det första programmet jag tog fram under TheBoltcodes flagg var "Från väggen till avspänd effektivitet" som är ett mentalt träningsprogram för den som vill minska sin stress och maxa upplevelsen av livet. Utöver det har jag tagit fram webbkurser för mina kunders räkning. Ett urval av dessa kurser kan du hitta i min Skrythylla.