DIGITAL MARKNADSFÖRING

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Kommer du ihåg när man kom tidigare till bion för att se reklamen, eller vilket genomslag en enda annons i rätt tidning kunde få? Då törstade vi människor efter intryck och information, och var lätta att nå fram till.

Idag befinner vi oss ständigt i ett kompakt informationsbrus och den som jobbar med marknadsföring behöver byta hagelbössan mot prickskytte. Enkelt uttryckt handlar digital marknadsföring om att skräddarsy budskap som når rätt person vid rätt tillfälle. 

Tillsammans skapar vi en plan som vi genomför, följer upp och vässar över tiden.

Om du inte redan har en hemsida eller vill ta fram en ny, kan vi hjälpa dig med det - läs mer om det HÄR.


marketing automation

Du har mycket att vinna på att automatisera stora delar av din kommunikation med kunder och leads. Med hjälp av kraftfulla digitala verktyg hjälper vi dig att bygga smarta "funnels" som leder dina leads på resan till att bli kund. Genom relevant information av hög kvalitet, bygger vi samtidigt din position som expert inom ditt område. 

ANNONSERING

Att använda annonsering för att generera nya leads är inget nytt. Däremot behöver man tänka lite annorlunda när man annonserar på nätet. Oavsett om du annonserar på sociala media eller via Google Ads, är det viktigt att hitta rätt annonsstrategi, följa upp och att hela tiden vrida på rattarna för att optimera utfallet.

Vi hjälper dig att fatta bra beslut som leder till att du blir synlig för målgruppen. 

CONTENT

Det är en konst att skriva intresseväckande innehåll, eller content, som det kallas inom digital marknadsföring. För att bibehålla och stärka relationen med dina leads och kunder behöver man lägga ner tid och energi på att få till rätt tilltal och innehåll. Med bra planering, mallar och förståelse för vad som gör något intressant att läsa, hjälper vi dig att få igång vanan att regelbundet kommunicera via det digitala.
Om det känns oöverstigligt, hittar vi någon som kan skriva tillsammans med dig.

SÖKMOTOROPTIMERING

För att dansa i takt med Google och komma högt upp i sökningarna, gäller det att jobba med sin sökmotoroptimering. Vi gör en översiktlig genomgång av nyckelord och följer hur din hemsida presterar i Google analytics. Vill du djupdyka och jobba mer grundligt med optimeringen har vi partners som gärna hjälper dig.