Digital marknadsföring | TheBoltcode

DIGITAL MARKNADSFÖRING

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Kommer du ihåg när man kom tidigare till bion för att se reklamen, eller vilket genomslag en enda annons i rätt tidning kunde få? Då törstade vi människor efter intryck och information, och var lätta att nå fram till.

Idag befinner vi oss ständigt i ett kompakt informationsbrus och den som jobbar med marknadsföring behöver byta hagelbössan mot prickskytte. Enkelt uttryckt handlar digital marknadsföring om att skräddarsy budskap som når rätt person vid rätt tillfälle. 

Tillsammans skapar vi en plan som vi genomför, följer upp och vässar över tiden.

Om du inte redan har en hemsida eller vill ta fram en ny, kan jag hjälpa dig med det - läs mer om det HÄR.


marketing automation

Du har mycket att vinna på att automatisera stora delar av din kommunikation med kunder och leads. Med hjälp av kraftfulla digitala verktyg hjälper jag dig att bygga smarta "funnels" som leder dina leads på resan till att bli kund. Genom relevant information av hög kvalitet, bygger vi samtidigt din position som expert inom ditt område. 

marketing automation

Jag tjatar en del om den nya tekniken. Men det går inte att bortse ifrån att digitaliseringen har vänt upp och ner på kommunikationslandskapet. Och om du inte automatiserar din kommunikation och analyserar vad som funkar och vad som inte gör det, så rinner potentiella kunder mellan dina fingrar och du missar försäljning.

Du behöver inte veta vad automation innebär. Det vet jag!  Tillsammans skapar vi en plan för din marketing automation. 

ANNONSERING

Att använda annonsering för att generera nya leads är inget nytt. Däremot behöver man tänka lite annorlunda när man annonserar på nätet. Oavsett om du annonserar på sociala media eller via Google Ads, är det viktigt att hitta rätt annonsstrategi, följa upp och att hela tiden vrida på rattarna för att optimera utfallet.

 Jag hjälper dig att fatta bra beslut som leder till att du blir synlig för målgruppen. 

CONTENT

Det är en konst att skriva intresseväckande innehåll, eller content, som det kallas inom digital marknadsföring. För att bibehålla och stärka relationen med dina leads och kunder behöver man lägga ner tid och energi på att få till rätt tilltal och innehåll. Med bra planering, mallar och förståelse för vad som gör något intressant att läsa, hjälper jag dig att få igång vanan att regelbundet kommunicera via det digitala. 
Om det känns oöverstigligt, hittar vi någon som kan skriva tillsammans med dig.

CONTENT

Okej, så när man har strategin på plats så är det bara en sak som saknas: Innehållet. Eller content som det ofta kallas inom digital marknadsföring. 

Även om det inte är rocket science att skriva bra och intresseväckande innehåll så gäller det att få det att bli av. Den som själv inte arbetar som copywriter upplever ofta att det tar väldigt lång tid att skriva, och att det inte blir riktigt så där bra som man skulle önska sig. 

Jag hjälper dig gärna med contentplaneringen och att hitta en duktig skribent som kan skapa intresseväckande content som bidrar till marknadsföringens framgång. 

SÖKMOTOROPTIMERING

För att dansa i takt med Google och komma högt upp i sökningarna, gäller det att jobba med sin sökmotoroptimering. Vi gör en översiktlig genomgång av sökord och följer hur din hemsida presterar i Google analytics. Vill du djupdyka och jobba mer grundligt med optimeringen har vi partners som gärna hjälper dig.

SÖKMOTOROPTIMERING

För att dansa i takt med Google och komma högt upp i sökningarna, gäller det att jobba med sökmotoroptimering. Här gör vi en genomgång av sökord och följer hur hemsidan presteras i Google analytics.

Vill du djupdyka och jobba mer grundligt med optimeringen samarbetar jag med andra specialiserade företag som gärna hjälper dig.