När vi är stressade behöver vi göra en beteendeförändring. Det är en av de svåraste sakerna att göra när vi är stressade, för stressen gör att vi går på autopilot och då är det våra vanor som styr vårt beteende. Låter vi det fortsätta kommer vi sakta men säkert hamna i den nedåtgående spiralen där vi mår allt sämre och dräneras på energi. Därför måste vi aktivt göra något för att bryta den onda cirkeln. Så här skulle det kunna se ut:

Jag får en INSIKT att jag behöver göra en förändring. Det kan vara så att jag FÖRSTÅR något jag inte förstått förut. Detta gör att jag får en VILJA att göra något åt saken. Då börjar jag leta efter HUR jag kan göra denna förändring tills jag hittar något som känns rätt. I det läget behöver jag ta MOD till mig att gå in i något okänt och göra FÖRÄNDRINGAR.
För att förändringarna ska bli varaktiga TRÄNAR jag på dem. Efter ett tag börjar jag MÅ BÄTTRE och då är jag redo att söka den större MENINGEN i livet. Kraften i förändringen är då till min fördel och jag har hamnat i en POSITIV SPIRAL som gör att jag mår allt bättre.

Vi på TheBoltcode vill hjälpa dig genom hela den här processen. Från stress och ett överväldigande liv, till ett liv i den positiva spiralen där glädje och mening fyller dina dagar.

Våra aktuella erbjudanden:

Från väggen till avspänd effektivitet

Ett mentalt träningsprogram som steg för steg tar dig från stress till livskvalitet!
Läs mer

Individuell coaching

Anpassad personlig utveckling utifrån dina egna behov.
Läs mer


Konceptutveckling

Vi utvecklar koncept utifrån förståelsen för våra mänskliga drivkrafter
Läs mer