Att bli coachad på sin väg i livet är som att ta med sig en duktig guide på en resa som hjälper dig att se saker som du annars missat och som gör att du kan fokusera på upplevelsen i resan.

Vi är ofta blinda för vårt eget beteende och våra egna tankar. Det är precis som det ska vara, men om man vill ha andra resultat och upplevelser i livet, är det en bra idé att ta hjälp av en coach. Coachen hjälper dig att se världen med nya ögon, gör att du vidgar dina vyer och kan gå utanför dina comfort zone utan den stress som vi ofta känner när vi utmanar oss själva.

Oavsett om man vill göra drastiska ändringar i sitt liv, eller bara vill få det att flyta på mer smidigt, om man vill utvecklas professionellt eller personligen, så kan vi hjälpa dig.

Vår Coach Gita Bolt

Gita är utbildad ICC coach, Mental tränare och NLP Master enligt INLPTA.
För ett par år sedan kom hon  i kontakt med Three principles som starkt påverkar hennes förhållningssätt till livet och är en röd tråd i den coaching hon erbjuder.
 "Det handlar om att hjälpa mina klienter att hitta sin egen visdom och inre styrka. Att få dem att förstå hur de bygger sin verklighet med sina tankar och hur de kan använda de insikter de får att skapa sitt drömliv. Det bästa i livet kan upplevas här och nu, varje dag om man bara öppnar ögonen för det."

Lämna ett meddelande i vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med Gita.