mars 28

Nu sätter vi igång!

0  comments

Det är alltid speciellt att starta upp något nytt. Pirret i magen och alla goda föresatser om att vilja göra något alldeles speciellt. Denna gång pirrar det lite extra, för jag har bestämt mig för att inte kompromissa med vad jag vill göra. Jag vill utveckla! Både hjälpa andra att utvecklas och må bättre  men även utveckla digitala verktyg och processer. Tanken är att skapa förutsättningen att leva enklare och med mer livsglädje i den allt mer digitala värld som nu är vår nya verklighet.

Det som är bränslet för mig är den kreativa processen. All utveckling bygger på att man får igång de kreativa krafterna och tar emot och förvaltar de lösningar och idéer som dyker upp. Om man vågar släppa taget om kontrollbehovet och det vanliga tänkandet en liten stund, kan man få helt fantastiska idéer som kan spara dagar, veckor och månader av sin tid. Men det som är allra viktigast för mig är att få kontakt med sin livskraft, för det är den som på riktigt gör att livet får sin guldkant och som göra att livet blir en spännande resa – varje dag! Det vill jag åstadkomma i mitt eget liv och framför allt hjälpa andra att skapa i sitt liv!

Så….det är så spännande och pirrigt att starta denna resa och se vart den leder. För första gången i mitt liv har jag släppt taget om detaljerna och bara bestämt att jag helhjärtat tar mig an det som dyker upp på resan.


Tags

Affärsidé, Älska livet, Kreativitet, Livslust, Utveckling


You may also like

Vem har du på din axel?

Vem har du på din axel?

Bästa tillfället för viktiga beslut!

Bästa tillfället för viktiga beslut!