december 1

Det finns bara en ”quick-fix” för att leva ditt bästa liv!

0  comments

Tänk att du sitter i ett litet flygplan, ni har precis lämnat en liten flygplats och det är du och några få till i planet. Du sitter längs med ena sidan av planet och har en sele på dig som ska kopplas till en annan person. Du har signerat ett papper att du tar fullt ansvar för allt som kan komma att hända.

Fjärilarna i magen är på ravefest och du skulle helst vilja ha en hink just nu så du kan göra dig av med frukosten.
Du känner en hand på din axel, en blick och du vet att du inte kommer undan – du kopplas fast till den andra personen som nu har ditt liv i sina händer.

En signal ljuder och dörren till planet öppnas. Du står i öppningen, vågar inte titta och försöker desperat hitta en utväg, men 3-2-1 och du är i fritt fall….

Först är det totalt kaos, tills det bara kortsluter inombords och du får en känsla av ren extas. En starkare känsla än du någonsin haft förr och det finns inget annat än detta.

När du är tillbaka på jorden går du på moln i flera timmar. Och i jämförelse blev din vardag just lite gråare och lite tråkigare. Du kan inte vänta till nästa gång du får känna så här igen.

Det här var ett dramatiskt exempel på en ”quick-fix”. Titta på filmen där jag förklarar lite mer vad jag menar med exemplet ovan och berättar vad den ultimata ”quick-fixen” är för att leva sitt bästa liv.

Nyhetsbrev


Tags

Älska livet, Livslust, lösningar, mening, Möjligheter, Quick-fix, tankar, Utveckling


You may also like

Vem har du på din axel?

Vem har du på din axel?

Bästa tillfället för viktiga beslut!

Bästa tillfället för viktiga beslut!