NÄR JAG GÖR MUSKELAVSLAPPNINGEN SOVER JAG DJUPARE OCH VAKNAR PIGGARE
Då jag lägger mig ner tillrätta för att lyssna på Gitas underbara röst så vandrar tankarna överallt, kroppen gör ont (svider egentligen och det känns som om jag har en elsladd inkopplad). För varje muskel som får slappna av så försvinner svidandet därifrån och när ljudspåret är klart så känns även kroppen skön och redo för sömn.

Pernilla Cinthio

15 MINUTERS INVESTERING PÅ MORGONEN SKAPAR EN TRYGG PLATTFORM FÖR DAGEN! Att börja dagen med att gå in i mig själv en stund och följa TheBoltcodes program, gör att jag känner en trygghet och ett lugn att ha med mig resten av dagen. Det gör mig starkare och mindre mottaglig för negativ stress. Egentligen en väldigt liten investering med en stor avkastning!

Lowina Lundström

Eftersom jag själv är coach kan det ibland vara svårt att bara ”åka med” utan att analysera processen när jag själv går till en coach. Men Gita lyckades verkligen få mig att släppa taget genom sin intuitiva coachning, befriad från de traditionella och ibland rätt förutsägbara coachgreppen. Vid ett tillfälle upplevde jag starkt hur allt ”rattades om” och jag fick tillgång till helt nya sätt att se på min situation och, inte minst mina egna tankar och hur de hindrade min utveckling. Jag rekommenderar henne varmt!

Maria-Pia Gottberg, ägare FRIENDY & CO

Gitas genuina intresse av och nyfikenhet på mig som person skapade ett stort förtroende som fick mig att öppna upp på ett sätt jag sällan varit med om. Hennes förmåga att få mig tillbaka till och stanna upp vid kärnan av min utmaning (mitt problem) när jag själv hade en tendens att ”fladdra” i väg, imponerade mig stort! Det fick mig att gå på djupet, ändra mitt tankemönster och se på både mig själv och min omgivning med nya, fräscha ögon, vilket har hjälpt mig stort, både privat och i mitt arbete! Kan på det allra varmaste rekommendera Gita!

Ursula Schober, skådespelare och ägare av Teater U-föreställningar om känslor för barn och vuxna.

Gita var mitt första besök hos en Coach och jag vet i ärlighetens namn inte ifall förväntningarna var höga eller låga. Oavsett, är jag oerhört tacksam för coachingen idag. Samtalen med Gita gav mig både nya insikter om hur jag ser på mig själv och min omgivning, och öppnade även upp nya vägar att hantera framtiden med. Jag känner mig betydligt mer lugn och harmonisk, och har större tilltro till mina beslut idag än innan våra samtal. Jag känner mig även inspirerad över att ta mina nya insikter och lärdomar vidare. Samtalen med Gita kommer därför med all säkerhet coacha mig långt framöver!

Sofia Wieselfors , tjänsteman på Näringsdepartementet