Warning: The magic method TVA_SendOwl::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/e/b/theboltcode.se/httpd.www/stg_cd3b0/wp-content/plugins/thrive-apprentice/inc/classes/class-tva-sendowl.php on line 136 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/e/b/theboltcode.se/httpd.www/stg_cd3b0/wp-content/themes/thrive-theme/thrive-dashboard/inc/auto-responder/lib/vendor/SendOwl.php on line 143 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/e/b/theboltcode.se/httpd.www/stg_cd3b0/wp-content/themes/thrive-theme/thrive-dashboard/inc/auto-responder/lib/vendor/SendOwl.php on line 143 Undrar när de kommer på mig? | TheBoltcode

mars 15

Undrar när de kommer på mig?

0  comments

För ett tag sedan hade vi en middag med några vänner. En bit in på kvällen var det någon som sa att han ibland ställde sig frågan ”Undrar när de ska komma på mig?”. Flera av de andra som var med sa att de hade samma tanke med jämna mellanrum och det blev en rätt livlig diskussion.

Tänk vad mycket energi som går åt att fundera över en fråga som inte leder till något konstruktivt. I det här inlägget beskriver jag fem saker man skulle kunna göra för att aldrig mer behöva ställa sig den frågan!  


Tags


You may also like

Vem har du på din axel?

Bästa tillfället för viktiga beslut!