Tre steg bort från väggen - varva ner!

Livet ska vara som en resa!  En spännande händelserik resa där man faktiskt kan uppskatta det mesta som dyker upp längs med vägen. När vi är stressade är det svårt att uppskatta resan, för när vi är i stress fokuserar vi på farorna. Så klart att det är svårt att koppla av och njuta av resan när man hela tiden söker efter möjliga hot och faror. Ändå är det så många av oss lever våra liv. Med stressen dräneras vi och livet går från färg till svartvitt.

I denna minikurs ska vi ta tre rejäla steg bort från stressen så att du kan börja uppskatta livets olika nyanser ännu mer.

Vi tar ett första steg direkt och börjar med att varva ner…

3 Lessons

Lätt

Progress

Ej startat

Tre steg bort från väggen - bättre sömn!

Att sova är ger oss den återhämtning vi behöver för att kroppen och sinnet ska vara i balans. När vi inte får sova ordentligt kommer det snabbt att märkas på vår livskvalitet. Vi dräneras snabbt på våra krafter och har svårt att fungera väl i vardagen. I denna lektion går vi igenom sju saker som underlättar en god sömn.

Därför är en god sömn vårt andra steg bort från stressen…

3 Lessons

Lätt

Progress

Ej startat

Tre steg bort från väggen - vad stressar mig?

Visst är det lätt att bli tokig på saker som händer? Ibland känns det som om livet försöker sätta krokben på oss. Saken är den att när vi är stressade, har vi en tendens att förstora saker och små saker har en tendens att bli väldigt viktiga. Vi har förlorat vårt perspektiv på tillvaron, för vi lyssnar på våra stressade tankar. I den tredje och sista delkursen kommer vi att prata om hur vi kan skifta perspektivet och se saken inifrån och ut istället för utifrån och in.

Nyfiken? Tryck på knappen så sätter vi i gång…

3 Lessons

Lätt

Progress

Ej startat
Powered by Thrive Apprentice
Pen